22 Şubat 2016 Pazartesi

Ana Ocağı Atıştırmaklık Kanepe Tarifi

Malzemeler 

  • 100 gram hellim peynir
  • 2 adet yeşil biber
  • 5 adet çeri domates
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 1 adet simit
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber

Hazırlanışı 
  1. Simitleri halka halka doğruyoruz.
  2. Domatesler ikiye bölüyoruz
  3. Biberler halka halka doğruyoruz
  4. Peyniri dilimliyoruz
  5. Tava yağ ile yağlayıp domatesleri, simitleri, biberleri ve peyniri kızartıyoruz.Tabağa alıp 
  6. En alta simit halkası sonra peynir dilimi sonra biber en sonra domatesi yuvarlak kısmı yukarıda kalacak şekilde dizip kürdanı batırıyoruz.
  7. Kanepeler hazır afiyet olsun. 
ana ocagi kanepe
kanepe tarifi
ana ocagi
atistirmalim kanepe tarifi

0 yorum:

Yorum Gönder