
Malzemeler
- 2 adet patates
- 2 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
1-Patateslerin kabuklarını soyup rendeliyoruz.
2- Kaşar peyniri rendeliyoruz.
3-Geniş bir kaseye tereyağı hariç tüm malzemeleri alıp karıştırıyoruz.
4-Ocağa tavayı koyup tereyağının yarısını koyuyoruz.
5-Tereyağı eridikten sonra özenle yaptığımız harcı tavaya yayılmasını sağlıyoruz.
6-Altı piştikten sonra tabağa alıp tereyağının kalanını tavaya koyuyoruz ve eritiyoruz.
7-Eriyen tereyağının üzerine tabağa aldığımız harcın üstünü koyup pişiriyoruz.
8-Alt ve üstü pişen omletimizi servis tabağına alıyoruz.
Afiyet olsun.

0 yorum:
Yorum Gönder